Breaking News

Dialog Malaikat Vs Teroris

Guyon maton...


Teroris mati bunuh diri, dg harapan mrk mati sahid. Harapan mrk sdh pasti masuk surga.
*Kok enak men. Opo due kenalan wong jero cak?...*
Pas mari bunuh diri, arwahe sik mumet ae doleki surgo kok gk ketemu-ketemu. Akhire ketemu malaikat.

*Teroris:* Sampeyan malaikat yo?!

*Malaikat:* Iyo, koe sopo kok gosong ngunu?
Teroris: Q teroris sing mari ngebom wingi.

*Malaikat:* Lha lapo kok sik mbulet ae nang kene?

*Teroris:* Q doleki surgo. Jare guruku biyen teroris mati sahid pasti melbu surgo lan diiring karo bidadari ayu-ayu.

*Malaikat:* Gurumu saiki opo wis mate'?.. Wis melbu surgo??

*Teroris:* Durung, guruku sik urip.


*Malaikat:* Lha koe goblok ngunu. Lek teroris wis jaminan mesti melbu surgo, lak gurumu mesti jaluk mati ndisik. Makane utek iku digawe mikir. Gusti Allah ngekeki utek iku ben menungso iso mikir sing apik. Lah malah utekmu mbok brengkes. Saiki getun opo gak?

*Teroris:* Getun malaikat.

*Malaikat:* Makane golek guru kui sing jelas. Sing bener.  Ojo sukur pokoke wong jenggote dowo, batuk e gosong langsung mbok percoyo ae dadi guru. Meguru nang ulama opo kyai sing bener-bener paham ilmu agama. Bener-bener paham kitab & maknane.
Meguru kok nang ustadz karbitan.

*Teroris:* Lha terus q saiki kudu piye Malaikat?..

*Malaikat:* Ya wis tak terno nang Neroko. Sing anteng nang kono jo di BOM maneeeh.

😀😀 Inspirasi whafsaff p.tarom

No comments

Formulir Donasi

KONTAK KAMI

Silahkan isi formulir di bawah ini untuk menghubungi kami

Name

Email

Message